[ig20/internet-services.png]
Nederlands Internet Services
Internet Services

Internetdiensten en -producten die bij u passen

Internet is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Of het nu gaat om een eenmanszaak of een internationale organisatie. InterGep heeft ervaring die teruggaat tot vóór het begin van het commerciële web. InterGep ontwierp en ontwikkelde toen al toepassingen voor kleine lokale en grote organisaties in binnen- en buitenland. Hierdoor weten wij nu als geen ander wat belangrijk is bij internetdiensten.

Bij de ontwikkeling van diensten en producten staat bij ons voorop:

  • Eenvoud
    Eenvoud zorgt voor uitzicht op beheersing van technologie en kosten. Dit geeft rust en het gevoel de zaak onder controle te hebben.
  • Schaalbaar
    Een applicatie of een dienst moet kunnen meegroeien met uw bedrijf. Is er meer capaciteit nodig, dan moet het mogelijk zijn de toepassing op simpele wijze aan te passen.
  • Proportioneel
    Een IT-oplossing moet in verhouding staan met de omgeving waarvoor deze bedoeld is. Is een oplossing te ’zwaar’, dan veroorzaakt dat dikwijls onnodige inspanningen en dus kosten.

Onze diensten en producten

Websites met CMS-ondersteuning
Webapplicaties
Intranetsystemen

Vooral de combinatie van deze diensten kan aantrekkelijke kostenbesparingen opleveren. Bij het bellen tussen vestigingen onderling met behulp van VOIP en VPN kunt u de telefoniekosten bijvoorbeeld tot nul reduceren.

Training-IT
Met Training-IT kunt u via internet online groepstrainingen organiseren onder begeleiding van een coach.